Çarşamba , Nisan 24 2024

Kaymakam Şahiner’i Ziyaret Ederek, Destek İstediler

   Fethiyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Kaymakam Şahiner, Fethiyespor’u “Bir nefer olarakta destekliyoruz” dedi.

TFF 2. Beyaz grupta mücadele veren Fethiyespor yeni atanan kaymakam Muzaffer Şahiner’i ziyaret ederek her maçta yanlarında destekçi olmasını istediler.

Ziyarette bir konuşma yapan Kaymakam Muzaffer Şahiner, Fethiyespor’a ellerinden gelen desteği vereceklerini belirti. Şahiner “ Ziyaretleri için kulüp başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bir maç seyredebildik bizlerde göreve başladığımı andan itibaren havasını teneffüs ediyor, suyunu içiyoruz dolayısıyla hepimiz Fethiyeliyiz. Bize düşen ne görev varsa, kulübümüze yardımcı oluruz. Bir nefer olarakta destekliyoruz” dedi.

Fethiyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferican  ise ” Fethiyespor yönetim kurulu olarak kaymakamımız ziyaret ettik. Yoğun bir maç trafiğine girdik o nedenle ziyaretimizi ancak gerçekleştirebildik. Kaymakamımız ile tanışmak İçin ziyarette bulunduk. Bundan sonraki karşılaşmalarda sayın kaymakamımızı yanımızda görmek istiyoruz. Fethiye de bizlerin yapabileceği bir şey olursa her daim yanındayız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …