Salı , Nisan 23 2024

Karlık Grup Yeni Şubesi Açıldı

Fethiye’ye marka ürünleri getirerek vatandaşa hizmet eden Karlık Grup, yeni marka ürünleri bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde Balık Hali karşısında yeni mağazalarını açan Karlık Grup, Atasay, Alvina, İmza ve Kom gibi markaları aynı çatı altında satışa sunacak.

Karlık Grubun yeni mağazalarının açılışına, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Fethiye Ticaret ve Sanayi odası Meclis başkanı ve başkan adayı Osman Çıralı, eski Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesmeden önce Fethiye İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman dua okudu. Mağazanın açılış kurdelesini Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Müftü Hamdi Uzunharman ve Karlık Grup sahiplerinden Niyazi Karlık birlikte kestiler.

Mağazanın içindeki ürünleri inceleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Marka şehre doğru markalar geliyor. Bu anlamda Niyazi kardeşimi ve diğer ortaklarını canı gönülden kutluyorum. Marka şehrin değeri markalarla artıyor. Allah yaptığı masrafın karşılığını misli misli helal yoldan inşallah geri döner. Ayrıca bütün çalışma arkadaşlarını güleç yüzlü insanlardan seçmişler. Oda bence çok büyük bir artı. İnşallah Fethiye’mize katkı sağlayacaktır” dedi.

Niyazi Karlık, “1994 yılından beri Fethiye’de hizmet veriyoruz, ticaretle uğraşıyoruz. İnşallah Fethiye’de daha güzel hizmetlerimiz olacak. Bizim aile olarak, ekip olarak yeğenlerim, kardeşlerim, kardeşlerimin çocukları hep birlikte Fethiyelilerle beraber hizmet etmekteyiz. İnşallah bizden sonraki gelen nesillerimizde aynı bizim gibi vatanına, milletine, Fethiye’ye hizmet etmeye devam edeceklerdir. Fethiyelilerin bize duyduğu güven karşısında kendimizi daha çok sorumlu hissediyoruz. Bu nedenle onlara daha iyi hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu 4 kurumda kurumsal mağazamızın satış politikasında müşterilerimiz Alvinayı internet fiyatı ile aynı alabiliyor. Müşterimiz internette farkı mağazada farklı fiyat görmeyecekler ” diye konuştu.

Ayhan Işık da, “Biz öncelikle Fethiye’ye Atasay gibi Türkiye’nin en büyük altında bir numarası olan iyi bir markayı getirdiğimiz için çok mutluyuz. Fethiye gibi marka bir şehre bunu kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu konseptin içinde Atasay, Alvine, İmza ve Kom var. Burada 12 kişi çalışacak. Bünyemizde de şuanda 70’in üzerinde çalışan personelimiz var. Fethiye’ye hizmet etmekten, yatırım yapmaktan mutluyuz. Çalışmalarımız bu şekilde devam edecek. Açılışımıza gelen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …