Pazartesi , Nisan 29 2024

Kara Kalem Çalışması Hediye Ettiler

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu idarecileri ve resim bölümü kursiyerleri Kaymakam Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret ettiler. Kursiyerler, kendi elleri ile yaptıkları kara kalem çalışmasını Kaymakam Şahiner’e hediye ederek, bu güne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından açılan resim sergisi kursiyerleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya başkanlığında okul idarecileri ile birlikte Kaymakam Muzaffer Şahiner’i ziyaret ettiler. Ziyarette Kaymakam Şahiner’e kursiyerler, kendi yapmış oldukları kare kalem çalışması Muzaffer Şahiner resimli tabloyu hediye ettiler.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin amacı hakkında kısa bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, “Fethiye Halk Eğitim Merkezimizde Eylül ayında başlatmış olduğumuz resim çalışmalarımızda kursiyerlerimizin geçen hafta açılışını ve eserlerinin sergisini yaptık. Erasta Alışveriş Merkezi’nde, Kaymakamımız Muzaffer Şahiner de teşrifleriyle bizleri onurlandırdı. Sergimizi açılıştan yapıldıktan sonra 2 kere daha ziyaret etmiş kendileri. Çok memnun olduk. Ayrıca halkımızın teveccühü çok güzeldi. Sergimizin alışveriş merkezinde olması birçok kişinin görmesine sebep oldu. Bu da sergimizin amacına ulaşmasını sağladı. Bu çalışma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalardan sadece bir tanesi. Değişik çalışmalarımız var. Her alanda yaklaşık 15 bin civarı kursiyerimiz her yıl hizmet alıyor. Bu sayı zamanla diğer açtığımız kurslarla da 20 bine yaklaşıyor. Bunun ötesinde günün sürprizi vardı sergimizde. Sayın Kaymakamımıza kursiyerimizin bir tanesi kara kalem ile onun fotoğrafını çizmişti. Şuanda da öğretmenlerimizde Halk Eğitim yönetimimiz, okul yönetimimiz ile beraber kendilerine onu takdim etmek üzere geldik” diye konuştu.

“HİÇ OKUMA- YAZMA BİLMEYEN KALMASIN”

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okullarının günümüzdeki önemine değinen Kaymakam Muzaffer Şahiner ise, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kursiyerlerimizin Erasta Alışveriş Merkezi’nde açmış oldukları sergi gerçekten çok güzeldi. Birbirinden güzel ve anlamlı resimler halkımızın huzurunda sergilendi. Serginin alış veriş merkezinde olması daha fazla insanın görmesi adına da çok güzel bir çalışma idi. Bu anlamda Erasta Alışveriş Merkezi yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de ifade ettiği gibi, Halk Eğitim Merkezleri toplumuza geniş kapsamlı bir şekilde ifade ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemizde başlatılan “Hiç okuma- yazma bilmeyen kalmasın” projesine ev sahipliği yapacak. Bu konu üzerinde kurum yöneticilerimizin çalışmaları da devam ediyor” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …