Salı , Nisan 23 2024

Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, FTSO seçimlerinin ardından başkan seçilen Osman Çıralı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Behçet Saatcı, ilçedeki tüm Oda ve sivil toplum kuruluşları arasında müthiş bir uyum olduğuna dikatti çekerek, “Fethiye’de çok doğru bir uyum var. Bu uyumun başarıya götüreceğinden eminiz. Yeterki arada ayrılık otları çıkmasın” dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri,  kendilerine hayırlı olsun ziyaretinden bulunan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı kapıda karşıladı. Daha sonra FTSO Meğri salonunda Kaymakam Şahiner ve Başkan Saatcı’yı ağırlayan FTSO başkanı Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri bir süre sohbet etti. Fethiye’nin sorunlarının konuşulduğu ziyarette ilçenin gelişmesi ve kalkınması için atılacak adımların dayanışma ve birlik içinde olması gerektiği mesajı verildi.

Ziyaret nedeniyle basın mensuplarına açıklama yapan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Ticaret ve Sanayi Odamızda seçim dönemi yaşandı. Seçim sonucunda Osman Başkanımız seçildi. Biz kendisine ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun demek için Belediye Başkanımız ile birlikte geldik. Bu zamana kadar yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımız çok güzel şeyler yaptılar. Bundan sonrada Fethiye’mizin her tarafı biri birinden önemli ve değerli. İş birliği, gönül birliği içerisinde hizmete devam edeceğiz. Biz kendisine bundan sonraki dönemde başarılar diliyoruz. Kamu Kurum ve Kuruluşları olarak her zaman iş birliği içinde çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ediyorum” diye konuştu.

Fethiye’de sevil toplum örgütleri ve resmi kurumların diyalog içinde olduğu sürece hiçbir sorunun çözümsüz kalmayacağının altını çizen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, “Fethiye’nin en eski sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odası seçim devresi geçirdi. Kıran kırana bir seçim ortamı geçti. Neticede seçimi bir kişi kazanacaktı. Ve bu ekip kazandı. Daha önce görev yapan ekibe de, sayın başkana da Fethiye’ye kazandırdıklarından dolayı, özellikle Babadağ Projesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Osman kardeşim ve yönetimi bayrağı eline aldı. İnanıyorum ki çok daha yukarılara götüreceklerdir. Fethiye’de sevil toplum örgütleri ve resmi kurumlarla diyalog içinde Fethiye’de çözülemeyecek hiçbir problem yok. Bu anlamda Fethiye’de çok doğru bir uyum var. Bu uyumun başarıya götüreceğinden eminiz. Yeterki arada ayrılık otları çıkmasın. Osman bildiğimiz, yemeğini yediğimiz arkadaşımız. Başarılı olacağından da eminiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Şahiner ve Başkan Saatcı’ya teşekkür eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Göreve başladık. Bu bir bayrak yarışıydı. Biz bayrağı kaptık. İnşallah layık olduğu yerde tutmaya devam edeceğiz. Odamız Fethiye’de gerçekten başarılı işler yaptı. Biz bundan sonra birlikte olabilmek, arkadaşlarımla her şeyi kucaklayabilmek için bu yola çıktık. Paylaşımcı olacağız dedik, şeffaf olacağız dedik, hesap olabilen olacağız dedik. Bu verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Burada en önemli şey uyum. Neticede Fethiye’de iki tane mülki amirimiz var. Bir seçilmiş, bir atanmış. Biz sizlerin emrinizdeyiz. Ben, ekip arkadaşlarımız ve üyelerimizle sizlerle uyum içerisinde çalışacağımıza her zaman söz veriyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …