Perşembe , Nisan 25 2024

Gümüşhan Kardeşlerden Karaca’ya Ziyaret

Fethiyeli tecrübeli turizmciler, Ali Gümüşhan (Afyon İkbal Termal Hotel Genel Müdürü ve Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (ZAFTODER) Başkanı, Yeniçeri Hotel İşletme Sahibi ve FTSO Meclis Üyesi ve Turizm Komitesi Üyesi Ramazan Sıtkı Gümüşhan ve Yurt dışında Turizmcilik yapan Nusret Gümüşhan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 28 yıllık turizm hayatının 20 yılını Anemon Hotels grubunda geçiren ve 6 yıldır da İkbal Termal Hotel SPA Genel Müdürü olarak görevini sürdüren Ali Gümüşhan, Karaca’nın Fethiye için bir şans olduğunu söyledi. Turizmde en iyi hizmeti sunmak için gayret sarf ettiklerini belirten Ali Gümüşhan, Türkiye Otelciler Birliği TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanlığı görevlerini de yürütüyor.

Ali Gümüşhan, Fethiye’de yapılabilecek tanıtım çalışmaları ile ilgili olarak üstlerine düşen bir görev olursa seve seve yapacaklarını ifade ederek, “28 yıldır turizmcilik yapıyoruz. 20 yılımı Anemon Hotelleri’nin kurumsallaşması için harcadım, tecrübe edindim. Kaliteyi ve en iyiyi sunmayı daima kendimize ilke edindik. Fethiyemiz gerçekten bir cennet, dünyayı dolaşan birçok kişinin aynı şekilde düşündüğünü sanıyorum. Elimizdeki fırsatları her zaman değerlendirmemiz gerekiyor. Fethiye’de turizmin yıl boyu yapılabilmesi için alternatif çok bu dinamikleri planlı bir şekilde harekete geçirmek şart. Edindiğimiz tecrübeyi her zaman aktarmaya hazırız. Alim Karaca Başkanımız Fethiye için bir şans, yeni bir vizyon, kendisi siyasetin içinden geliyor. İstanbul gibi bir şehirde siyasete atılmış tecrübe edinmiş ve artık kendi memleketine bunları aktarmaya başlamış. Güzel hizmetler yapacağından hiç şüphem yok.”dedi.

FTSO Meclis Üyesi Ramazan Sıtkı Gümüşhan ise Fethiye’nin Büyükşehir belediyesinden alacağı destekler ile güzel hizmetlere kavuşacağını kaydederek, “Alim Karaca’yı geçmiş yıllardan tanıyoruz. Aynı dili konuşuyor olmak, sorunlara ve çözümlerine aynı bakış açısıyla bakmak bizleri mutlu ediyor. Halka güven veren bir isim, çok güzel hizmetler sunacak, kimsenin elinde sihirli değnek yok, biz başkanımıza güveniyoruz.”dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Eskiden Fethiye’ye bağlı, bugün ise Seydikemer sınırları içinde kalan Ceylan Mahallesi’nden olan Gümüşhan kardeşler ülkemizin birçok yerinde marka yaratmaya çalışıyor. Bunlar Fethiye’nin değeridir. Kendilerinin tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız. Fethiyelilerin turizmde söz sahibi olması mutlu edici, marka haline gelmiş Anemon grubunun kurumsallaşmasına 20 yılını vermiş, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (ZAFTODER)  Ali Gümüşhan’a, FTSO Meclis Üyesi Ramazan Sıtkı Gümüşhan’a ve yurt dışında turizm elçimiz Nusret Gümüşhan’a ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …