Cuma , Nisan 19 2024

Geleneksel Sezon Sonu Yemeğinde Buluştular

   Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Fethiye İşletmeciliği yöneticileri çalışanları için  geleneksel hale getirdikleri sezon sonu yemeğini Ölüdeniz Mahallesinde Shammisel Restorantta düzenledi. Geceye Ortaca, Kaş ve Kalkan ilçelerindeki işletme personelleri de katılırken, işletme sahiplerinden  Mustafa Akgün tüm personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bu geleneklerini ilerleyen yıllarda da devam ettireceklerini söyledi.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Fethiye, Ortaca, Kaş ve Kalkan İşletmeciliği personeli yaz sezonu gecesinde bir araya geldiler. İşletme yöneticileri Mustafa Akgün ve Atik Ünlükaya’nın yanı sıra Terminaller Müdürü Tufan Direk ve Fethiye, Ortaca, Kaş ve Kalkan şubeleri personelleri de geceye yoğun ilgi gösterdi. Oldukça eğlenceli saatlerin yaşandığı gecede  göstermiş oldukları çalışmalarından dolayı personeline teşekkür eden Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Fethiye İşletmecisi Mustafa Akgün, “Yıllardan bu yana beraber çalıştığımızı çalışma arkadaşlarımız ve aileleri ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün burada 2017 yılının yaz sezonunu başarılı bir şekilde geçirmemiz nedeniyle yorgunluk atman adına toplandık. 2017 yaz döneminde çok yoğun bir süreç yaşadık. Ben tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bu arada Kaş,Kalkan, Ortaca ve Fethiye şubemizin temsilcilerine ve personelini bir arada görmekten dolayı mutluyum. Tüm Fethiye halkına ve Fethiye’ye tatil için gelen misafirlerimize Kamil Koç otobüsleri  A.Ş ‘yi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …