Perşembe , Nisan 25 2024

Galatasaraylı Taraftarlardan “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği yöneticileri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Osman Çıralı’ya “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunarak, üzerinde Galatasaraylı futbolcuların imzasının bulunduğu sarı kırmızılı forma hediye ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Osman Çıralı’ya “Hayırlı Olsun” ziyaretleri sürüyor. Son olarak Çıralı’yı, Fethiyespor geçmiş dönem başkanlarından İsmail Öztürk ile  Fethiye  Galatasaray Taraftarlar Derneği  Başkanı Emrecan Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri Cem Özarslan ve Yusuf Özkaya  ziyaret ettiler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette  Dernek Başkanı Emrecan Arıkan, FTSO Başkanı Osman Çıralı’ya üzerinde Galatasaraylı futbolcuların imzasının bulunduğu forma ve derneğe ait atkı hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde başkanlığa seçilen Çıralı ve ekibine başarılar dileyen Emre Can Arıkan, “Çok güzel bir liste ile Osman Çıralı abimiz seçimi aldı. Biz Fethiye ve bölgeye çok güzel hizmetler yapacağını biliyor ve bu anlamda kendisine başarılar diliyoruz. Her zaman yanında destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Osman Çıralı ve beraberindeki ekip arkadaşlarının hizmet aşkının gözlerinden belli olduğunu söyleyen Fethiyespor eski başkanlarından iş adamı İsmail Öztürk ise, “Önceki dönemlerde görev yapan ve yapılan hizmetlerde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.

“Göreve talip olduğumuz günden bu yana söylemiş olduğumu< gibi amacımız ve gayemiz hizmet” diyen FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Ziyaret edip, “Hayırlı Olsun” dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Şuan burada ziyaretime gelen arkadaşlarımız da seçimlerde bizlere teveccühlerini göstererek açık açık desteklediler. Hiç kimsenin yüzünü kir çıkarmamak adına verdiğimiz sözlerin ardında olacağız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …