Cuma , Nisan 19 2024

FETHİYESPOR TUR ARAYACAK

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ege’nin iki güzide temsilcisi Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında Fethiye’de bugün karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Serkan Ergün’ün yöneteceği öğrenildi. Lacivert-Beyazlılar ter idmanı yaparak tesislerinde kampa çekildi.

Ziraat Türkiye kupası 3’üncü tur maçında Fethiyespor kendi evinde Nazilli Belediyespor’u konuk ediyor. Çarşamba günü (bugün) saat 20.30’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Serkan Ergün yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Vargün ve Sinan Bilen yapacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Gümüşhanespor’a 2-0 yenilen Fethiyespor, deplasmanda Niğde Belediyespor’la 2-2 berabere kalan Nazilli Belediyespor önünde tur arayacak. Fethiyespor bu maça Eser, Çağatay, Cemil, Efe, Berat, Onur, Sinan Morgi, Berat Tosun, Ömürcan, Umut Sözen ve Ertuğrul Arslan 11’i ile çıkması beklenirken, Nazilli Belediyespor’un Fatih, Turgay, Bora, Mehmet Ersavaş, Fatih Üge, Mert Çapar, Tayfur, Mert Er, Nurettin, Halil ve Ayhan Tuna 11’i ile çıkması bekleniyor.

FETHİYESPOR HAZIR

Fethiyespor, kupa mesaisinde Nazilli Belediyespor için sabah saatlerinde yaklaşık 1 saat süren bir ter idmanı yaptı. teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde çalışan lacivert beyazlı futbolcular, hem kupada hem ligde başarılı olmak için bugün kazanmak zorundayız dediler.

Teknik direktör Hüsnü Özkara; “Kupa maçı için hazırız. Hem kupada hem ligde başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Sahamızda oynama avantajını lehimize çevirmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Rakibimizi yenerek kupada tur atlamak istiyoruz” dedi.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Nazilli Belediyespor’un da güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirterek; “Futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızı saat 20.30’da oynayacağımız maça bekliyoruz. Komşu il takımı Nazilli belediyespor’u yenerek tur atlamak istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımızdan 90 dakika destek istiyoruz” dedi.

FETHİYESPOR 10 KEZ KAZANDI

Öte yandan Nazilli Belediyespor ile tam 37 karşılaşma yapan Fethiyespor, 10 kez kazanırken, 4 karşılaşma berabere sonuçlandı. Nazilli Belediyespor kalan 23 karşılaşmayı kazanan takım oldu.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …