Cumartesi , Nisan 20 2024

Ferizcan ‘’Sezon Sonu Bu Takım Nerede Olacağını Herkes Görecek’’

   Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, teknik direktör Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasının ardından yönetim kurulu ile yeni bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ferizcan iddialı açıklamalarda bulunarak, ilk yarıya kadar ki 18 puana talip olduklarını söyledi.

Ferizcan ‘’ Geride kalan 11 haftayı değerlendirdiğimiz maalesef 10 puan ile arzu etmediğimiz bir noktadayız. İlk yarı sonuna 6 hafta kaldı. Kalan bu haftalarda alabileceğimiz en yüksek puanları alarak ilk yarıyı tamamlamak istiyoruz. Camiamızdan beklentimiz taraftarımız bizlerden desteklerini esirgemesinler, ilk yola çıktığımız gün gibi dimdik duruyoruz. Hesap verilecekse vermeye de hazırız, söz verdik onların mutlu olmasını sağlayacak, sonuç ne olursa olsun, onların gurur duyacakları bir takım yaratma sözü vermiştik. Camiamızdan çok büyük bir teveccühle söz aldık. Bundan sonraki süreçte daha hırsla ve inançla ile kenetlenerek, tabiî ki de olmazsa olmazımız büyük Beşkaza ailesinin desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Oynanmamış 6 maç var. Devre arasında gerekli takviyeler yapılacaktır’’ açıklamalarında bulundu.

Ferizcan ‘’ 4 Milyon TL Ödeme Yaptık’’

Mustafa Ferizcan takımın ekonomik durumuna da değinerek ‘Mazeret değil bizim için. Göreve geldiğimizde şeffaflık dedik, sportif anlamda elde edememiş olsak da uzun zamandır planladığımız toplantılarımızı gerçekleştiremedik. Kalem kalem detayları önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Bu gördüğünüz ekip yaptığı manevi ve maddi anlamda çok büyük fedakârlıklar yapmakta. Kulüplerin destek olmadan yürüme şansı yok. Biz şuana kadar değerli belediye Başkanımız Behçet Saatcı’dan deste aldığımızı söyleyebilirim. Eski kulüp başkanlarımızdan Yavuz Torunoğulları ailesine teşekkür ediyorum ekonomik anlamda katkısı olmuştur. Birkaç iş adamımızda destek vermiştir. Onun dışında bizler bugüne kadar 4 milyon lira nakit ödeme yaptık. Futbolcular imzalarını attılar, yan odaya geçip taahhüt ettiğimiz paraların hepsini ödedik. unlar tamamen 19 kişinin yol arkadaşlarımızın desteği ile olmuştur. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben bu ekibin güzelliğine birlik beraberliğine güvenerek iddialı konuşuyorum bırakıp pes etmeyi hayatım boyunca hiç düşünmedim, zorluklardan kaçmadım. Sezon sonunda kulübü nereye getirdiğimizi herkes görecek’’ dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …