Cuma , Nisan 26 2024

Ferizcan; “Fethiyespor Üst Sıralara Oynayacak”

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, belirterek Fethiyespor’un bu yıl üst sıralar için oynayacağını ifade etti.  Ferizcan daha önce birkaç kez yaptığı açıklamasını tekrarlayıp taraftarların raflardaki bayraklarını çıkarmalarını da önerdi.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Yakup Ramazan Zorlu, Halil İbrahim Pekşen ve Kağan Söylemezgiller transferinin ardından yaptığı açıklamada transfer çalışmalarını aceleye getirmek istemediklerini, transferi emin adımlarla sürdürdüklerini belirterek Fethiyespor’un bu yıl üst sıralar için oynayacağını ifade etti.  Ferizcan daha önce birkaç kez yaptığı açıklamasını tekrarlayıp taraftarların raflardaki bayraklarını çıkarmalarını da önerdi.

Fethiyespor başkanı Mustafa Ferizcan Kağan Söylemezgiller ile üçüncü transferi gerçekleştirdiklerini ifade edip transfer çalışmalarını aceleye getirmek istemediklerini söyledi. Kağan Söylemezgiller transferinin görüşmelerinin yaklaşık bir buçuk aydır devam ettiğini hatırlatan Ferizcan, başta kaleci olmak üzere görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncular var. Transfer devam edecek” dedi.

“EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Mustafa Ferizcan, “Bugün itibariyle üçüncü transferimizi gerçekleştirdik. Hocamızın raporu doğrultusunda ihtiyaç duyduğumuz mevkilerimize bir bir transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kamuoyunda bir an önce transferlerin gerçekleşmesini isteyen bir tutum söz konusu ama takdir edersiniz ki transfer bir an evvel olması gereken, aceleye getirilecek bir durum değil. Biz anlaşmasını gerçekleştirdiğimiz Kağan’la yaklaşık bir buçuk aydır görüşme halindeydik. Kendisi beğendiğimiz bir oyuncu. Yıllarca süper lig ve birinci lig deneyimi yaşamış bir oyuncu. Takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Tıpkı daha önce transferlerini gerçekleştirdiğimiz Yakup Ramazan Zorlu ve Halil İbrahim Pekşen gibi. Adım adım ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bu anlamda kimsenin endişesi olmasın. Özellikle kulübümüz imkanları doğrultusunda bütçemiz oranında en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz seneden zaten oyuncularımızda mevcut. Memnun olduğumuz oyuncularımızla bu yılda devam edeceğiz. Eksik olan mevkilere yine tespit ettiğimiz oyuncular var. En kısa zamanda kadromuzu oluşturup kampa kadar hazır hale gelmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum ki taraftarlarımızın göstereceği destekle bu yıl Fethiyespor üst sıralara oynayacaktır. İlk günden dediğim gibi herkes bayraklarını hazırlasın. Çok iddialıyız” diye konuştu.

“KALECİ ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR”

Ferizcan, “Geçtiğimiz günlerde Kalecimiz Eser Altın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kaleci arayışımız devam ediyor. Şuan geçtiğimiz sezondan Fatih ile devam ediyoruz. Alt yapımızdan da Halil kardeşimizi profesyonel takıma dahil ettik. Tabi bir tane daha kaleci transferimiz olacak” dedi.

“ANIL’A AÇIK SÖZLEŞME SUNDUK”

Anıl Taşdemir’e açık sözleşme teklif etmiştik diyen Ferizcan, “Onur Garip takımımızda çalışıyor. Zaten sözleşmeli futbolcumuz, devam ediyor. Anıl sözleşmesi bitmişti fakat biz kendisine geçtiğimiz sezonda sakatlığının ardından bir vefa örneği yapmak istedik ve bu anlamda açık bir sözleşme teklif ettik. Teklifimiz hala geçerli. İnşallah kendisi takımımızda önümüzdeki sezonda birlikte olacak” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …