Cuma , Nisan 19 2024

Esenköy’e Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esenköy Mahallesi’ne sıcak asfalt yapımı başladı. Belediye Başkanı Alim Karaca, başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Esenköy’e seçim zamanında verdikleri sözü tutmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Şuanda Esenköy’deyiz. Büyükşehir ekiplerimiz ile gerekli görüşmelerin ardından bu bölgemize sıcak asfaltımızı kazandırıyoruz. Oldukça güzel ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda olan bir projedir. Seçim sürecinde bizler buraya geldiğimizde mahalle sakinlerinin taleplerinde sıcak asfaltın devam ettirilmesi söz konusuydu. Bugün Esenköy’de bu çalışmaların başlamasından dolayı buradayız. Çalışmaları yerinde inceliyoruz” dedi.

Alim Karaca’ya eşlik eden Esenköy Muhtarı Osman Balcı ise, hem Karaca’ya hem de büyükşehir belediye başkanı Osman Gürün’e teşekkür etti. Esenköy’e yapılan sıcak asfalt çalışmasını uzun süredir talep ettiklerini söyleyen Balcı, emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Alim Karaca da, asfalt çalışmalarını sürdüren ekiplere kolaylıklar dileyerek, Esenköy ile ilgili yeni bir proje için Çevre Yolu altındaki mesire alanına geçti.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …