Perşembe , Nisan 25 2024

Emlakçılardan FTSO Ziyareti

Muğla Emlak Danışmanları Meslek Odası, Fethiye ziyaretleri kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.  Muğlalı emlakçılar, Oda kurulumunu başarıyla gerçekleştirdi. İlçelerdeki dernekler de Muğla merkezde kurulan Oda’nın temsilciliği olarak görev yapmaya başladı.

Oda kuruluşunun ardından kurum ve kuruluşları ziyaret eden Oda ve temsilcilik yönetimi, bu kapsamda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Muğla Emlak Danışmanları Meslek Odası Başkanı Ziya Ercan, Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Aysel, Dalaman Temsilcisi Yüksel Şahin, Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Toydemir FTSO’yu ziyaret etti.

FTSO ziyaretinde Başkan Vekili Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Dim ve Şevket Süreyya Gürol ile bir araya geldi.

Oda kuruluşunu gerçekleştirmeleri sebebiyle ziyarette bulunduklarını ifade eden Ziya Ercan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının son dönemde emlakçılarla yakın işbirliği içerisinde olduğunu, bu durumun kendilerini çok memnun ettiğini ve iki meslek kuruluşu arasındaki işbirliğinin artarak devam etmesini dilediklerini söyledi.

Ziyaretlerinden ötürü Muğla Emlakçılar Meslek Odasına teşekkür eden Kemal Hıra, oda kuruluşu için de başarı dileklerinde bulundu. Kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler ve işbirlikleri geliştirmenin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Hıra, Muğla Emlakçılar Odası ile de işbirliği içerisinden olmaktan memnuniyet duyacaklarını kaydetti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …