Cuma , Nisan 19 2024

Diplomalarını Törenle Aldılar

Fethiye Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim dönemi mezuniyet töreni yoğun katılım ile gerçekleşti.  Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür ve Sanat merkezi konferans salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine; Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve şube müdürleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın eşi ve okul öğretmenlerinden Çiğdem Karaca, Fethiye Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Halime Ok, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Ruhsar Doyuk ve Fethiye Devlet Hastanesi ile Verem savaş Dispanseri yetkilileri, Fethiye’deki görevli sağlık çalışanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve  veliler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan diploma töreninde günün anlam ve önemi hakkında Okul Müdürü Ramazan Kuşçu ile okul birincisi Kadriye Korkmaz ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya birer konuşma yaptılar. Konuşmalardan sonra okul birincisi ve ikincisi tarafından 11. Sınıfların birinci ve ikincilerine bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldı. Devir teslim töreninden sonra diploma töreni gerçekleşti. Okul birincisi Kadriye Korkmaz’ın diploması ve teşekkür plaketi Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tarafından verildi.  Okul ikincisi Fatma Nur Karakuş’un diplomasını Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Ruhsar Doyuk ve okul üçüncüsü Saniye Sanem Sabancı’nın da  diploması Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şadiye Ceylan tarafından verildi. Daha sonra mezuniyet derecesine göre öğrenciler tek tek ve ikişer kişilik gruplar halinde çağrılarak diplomaları teslim edildi. Diploma töreninden sonra  ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği  bölümlerinden mezun olan öğrenciler yemin ettiler.

Fethiye Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Ramazan Kuşçu konuşmasında; okul öğretmenlerine, öğrencilere ve  velilere  teşekkür ederek başarılar diledi.  Okul  ve eğitim hakkında bilgi veren Ramazan Kuşçu “Okulumuz;  63 kız ve 33 erkek öğrenci olmak üzere toplam 96  öğrenci mezun vermektedir. Geleceğin sağlık neferlerine başarılar diliyorum. Bizlerin mutluluğu demek sizlerin sadece diplomalarınızı alıp mezun olmanız değil bundan sonra ki hayatınız da başarı düzeyini devam ettirerek ülkemize ve milletimize faydalı insanlar olmanızdır” dedi. Okul birincisi Kadriye Korkmaz’da  konuşmasında öğretmenlere ve okul yönetimine teşekkür etti.  Mezun olan öğrencilere başarılar dileyen Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da konuşmasında; okul bahçesinde veya  bu şekilde kamuya ait  halka açık yerlerde  sade ve mütevazi bir şekilde gerçekleşen tüm mezuniyet  törenlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …