Çarşamba , Nisan 24 2024

DEMİR “BU BİR ACZİYETTİR”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yazılı bir basın açıklaması yaptı. “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün yurttaşlarının huzur ve barış içinde yaşamasının sigortasıdır.”

Başkan Demir, “Tek Adam Rejimi, Susurluk’ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine yeniden ihtiyaç duyuyor. Bu bir acziyettir.” Dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yazılı bir basın açıklaması yaptı. İktidarını gerginlik, hakaret, tehdit ile sürdürmeye çalışanlar; şimdi de dün “Yezit” dediğine, bugün “Efendim” diyen mafya bozuntularının, ağzıyla partimizin Genel Başkanı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etme cüreti gösteriyorlar. Bunu kabullenemeyiz ” dedi.

İlçe Başkanı Demir; “ Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün yurttaşlarının huzur ve barış içinde yaşamasının sigortasıdır.

Tek Adam Rejimi, Susurluk’ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine yeniden ihtiyaç duyuyor. Bu bir acziyettir.

İktidarını gerginlik, hakaret, tehdit ile sürdürmeye çalışanlar; şimdi de dün “Yezit” dediğine, bugün “Efendim” diyenlerin, ağzıyla partimizin Genel Başkanı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etme cüreti gösteriyorlar,

Emperyalizme karşı yedi düvele karşı savaş vermiş bir partinin, korkacağını düşünenler, ne tarih bilincine, ne siyasal zekaya ne de yurt sevgisine sahiptir.

Cumhuriyet Halk Partisi, mevcut mafya düzenine son verecek kararlılığa, iradeye ve cesarete sahiptir. 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizde belirttiğimiz gibi toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.

Hukuk devleti anlayışını dinamitleyen, bu acziyet gösterilerine karşı Cumhuriyet Savcıları’nı göreve çağırıyoruz.

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu onurumuzdur.

Dahili veya harici bedbahtlarımız olursa gözümüzü budaktan sakınmayacağımızı herkes bilmelidir” dediği görüldü….

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …