Cuma , Nisan 19 2024

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERALARINA SANİYE SANİYE YANSIDI

Fethiye’de  ablasını darp ettiği iddiasıyla, ablasının birlikte yaşadığı kişiyi bıçakla öldüren 16 yaşındaki çocuk çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cinayet anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye, saniye yansıdı.

Ablasının erkek arkadaşı Harun Eryılmaz’ı bıçakladıktan sonra yakalanan D.Ç, (16) Fethiye ilçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

D.Ç, çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürmek” suçlamasıyla tutuklanarak Seydikemer Eşen T tipi cezaevine gönderildi.

Dün Gece, Tuzla Mahallesinde yaşanan olayda Harun Eryılmaz (32) ile birlikte yaşadığı Reyhan Gül Ç. (19) ile arasında evlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Eryılmaz, Reyhan Gül Ç’yi darp etmişti.

Ablasının kanlar içinde gören 16 yaşındaki D.Ç, tartıştığı Eryılmaz’ı bıçakla yaralayarak olay yerinde kaçmıştı. Eryılmaz hastanede hayatını kaybetmiş, şüpheli D.Ç. ise Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edilmişti.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Dün gece yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye, saniye yansıdı. Harun Eryılmaz ile D.Ç arasındaki tartışma anı sokak ortasına taştı. D.Ç’nin, Eryılmaz’ı bıçaklama anıda kameraya yansıdı. Eryılmaz ile D.Ç önce kavga ediyor. D.Ç bıçakla Eryılmaz’ı kovalıyor ablası Reyhan Gül Ç’de araya girip ayırmaya çalışıyor. Kovalamaca yol ortasında devam ediyor. Bu sırada D.Ç kaçan Eryılmaz’ı elindeki bıçağı sırtına saplıyor. Bu halde birkaç metre giden Eryılmaz kaldırıma oturuyor. İşte o anda yanına yaklaşan D.Ç kanlar içindeki Eryılmaz’a birde tekme savuruyor ve olay yerinden kaçıyor.

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …