Perşembe , Mart 28 2024

CHP Yeni Yönetimi Ziyaretlerde!

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü’yü ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz 28 Ekim’de ilçe kongresini gerçekleştirdikten sonra yeniden başkan seçilen CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor. Yeni yönetimle ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Kullukçu, dün de Fethiye Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu: “28 Ekim’de gerçekleştirmiş olduğumuz CHP Fethiye İlçe Kongresi’nden sonra yeni göreve gelen arkadaşlarımız ile birlikte toplumumuz ve Fethiye’miz için çok önemli görevler ifa eden muhtarlarımızı Muhtarlar Derneği’nde bir arada ziyaret etmekten büyük bir onur duyuyoruz. Fethiye’nin sorunlarını en küçük ihtiyaçlarını tüm halkımıza dokunmak suretiyle bizlere aktarıyorlar. Bizde bu noktada üzerimize düşün görev ne ise onu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu noktada CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde iktidar olması ile birlikte Muğla Büyükşehir’imizin Fethiye’ye yapacağı katkılarda ve muhtarlarımızın Fethiye’mizin sorunlarıyla ilgili Muğla’ya aktarmış olduğu sorunlarda biz kendileriyle sürekli bir dayanışma içindeyiz. Bu noktada böylesine bir dayanışmayı bizlerle paylaştığı için muhtarlar derneği başkanı ve aynı zamanda Karagedik Mahallesi muhtarı Niyazi Canözü’ne bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu beraberliği ve birlikteliği Fethiye’de tesis etmemiz lazım. Burada amaç siyaset yapmak ya da bu siyaseti kullanarak partiye veya kişilere bir kazanç sağlamak değil, hepimizin burada amacı Fethiye’mize iyi hizmet edilmesi ve sorunlarının çözülmesini sağlamak” diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Karagedik Mahallesi muhtarı Niyazi Canözü, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek: “Biz muhtarlar olarak kendilerine işimiz düştüğü zaman bize her zaman yardımcı olan ilçe başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman geri çevirmediler. Her sorunumuzla kendisi ilgilendi” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …