Perşembe , Nisan 25 2024

Çağlar’dan, Bölük’e Ziyaret

Ailesi ile birlikte Fethiye’ye tatil için gelen Kilis Gazeteciler Cemiyet Başkanı Nezir Çağlar eşi Hidayet Çağlar ve çocuklarıyla birlikte Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ege Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Bölük’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette görüş alışverişinde bulunulurken, her iki başkan da birbirlerine başarılar diledi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 19’uncu Başkanlar Kurulu Toplantısı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin (ABGC) ev sahipliğinde Aydın’da gerçekleşecek. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde 15-16-17 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGK) 19’uncu Başkanlar Kurulu Toplantısı’na TGK Yönetim Kurulu, 8 Federasyon Başkanı ve 70 ilde bulunan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı katılacak.

Bu toplantı için dana önceden tatil amacıyla Fethiye’ye de uğrayan Kilis Gazeteciler Cemiyet Başkanı Nezir Çağlar, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ege Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Bölük’ü de ziyaret etti. Ailesiyle tatil yapan Çağlar, Fethiye’ye ilk defa geldiğini, ve çok beğendiğini ifade etti. Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük ile görüş alış verişinde bulunan Çağlar, bir süre sohbet etti. Kilis Gazeteciler Cemiyet Başkanı Nezir Çağlar; “19. Konfederasyon toplantısı için bir hafta önceden yola çıktık. Ailemle hem tatil yapıyor, hem de toplantıya iştirak edeceğiz. Buradaki çalışmalarınızda sizlere başarılar dilerim. Konfederasyon toplantısında görüşürüz” dedi.

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ege Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Bölük de ziyaretinden dolayı Başkan Çağlar’a teşekkür etti. Bir süre sohbet eden her iki başkan aynı zamanda görüş alışverişinde bulundular. Çağlar daha sonra Fethiye’deki çeşitli basın kuruluşlarını da ziyaret etti.

Öte yandan; Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanlarımızı, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü diye tanımlanan Aydın’da ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Toplantıda gazetelerin ve gazetecilerin sorunlarını konuşup, çözüm önerilerinde bulunacağız. Ayrıca Aydın’ın tarihi ve doğal güzelliklerini göstereceğiz” dedi. Başkan Ulucan Aydın’ın tanıtımı için de büyük önem taşıyan etkinliğe katkı sağlayan başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere, Nazilli Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, Didim Belediyesi, Karacasu Belediyesi, Nazilli Ticaret Odası ve Nazilli Ticaret Borsası başkanlarına da ayrı ayrı teşekkür etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …