Perşembe , Nisan 25 2024
DCIM100MEDIADJI_0016.JPG

Büyük Fethiye Ailesi iftarda bir araya geldi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde belediye personeli ile kadir gecesinde bir araya geldi. Katılımın bu yıl da yoğun olduğu iftar, Reis Kafe’nin ön kısmına kuruldu.

Bütün birim çalışanlarının aileleriyle katıldığı yemeğe, Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşi Nesrin Saatcı, oğulları Ahmet ve Fatih Saatcı ve yakınlarıyla birlikte iştirak etti. İftar yemeği sonrası Fethiye Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından ‘Survivor Fethiye’ isimli bir tiyatro oyunu gerçekleştirildi. Başkan Saatcı ve belediye birim amirlerini taklit eden tiyatro ekibi oyuncuları, katılımcılar tarafından sık sık alkışlandı.

Uzun yemek kuyruğunda bekleyen personel ile sohbet eden Başkan Saatcı, ezanın okunmasıyla birlikte orucunu açtı. Tiyatro gösterisi sonrası yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı belediye personeli ve ailelerine hitap eden Başkan Saatcı, “İftar saati görmüş olduğum manzara hepimize büyük keyif verdi. Fethiye’de oluşan bu güzel havanın, dostluğun, kardeşliğin, paylaşımın Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum. Ülkemizin birliğe, dirliğe ve iriliğe ihtiyacı var. Ayrımcılık yapan, şu dilini bozgunculuk ve fitne için kullananlara yazıklar olsun” diye konuştu. Başkan Saatcı tiyatro ekibine teşekkür ederken, tüm personeline ‘birlik ve beraberliğimiz daim olsun’ diyerek sözlerini tamamladı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …