Perşembe , Nisan 18 2024

Bulut, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Patlangıç ve Çalıca Pazar esnaflarını ziyaret etti. Tek tek tezgâhları gezerek esnaflarla konuşup sorunlarını dinleyen Bulut, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, seçim çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaş ve esnaflarla birebir görüşerek taleplerini dinleyen Bulut, Çalıca ve Patlangıç Pazar esnaflarının sorunları ile yakından ilgilendi.

Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut’a meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

Çalıca ve Patlangıç esnaflarının tezgâhlarını tek tek ziyaret eden Nagihan Bulut, esnafların taleplerini dinledi.  Nagihan Bulut, kapalı Pazar yeri, tuvalet ve mescit istediklerini dile getiren esnaflara “Pazarların üzerini güneş panelleri ile kapatacağız ve elektrik elde edeceğiz. Böylece kendi kendini finanse eden bir projeye imza atmış olacağız. “diyerek kapalı pazar yeri projelerinin hazır olduğunun altını çizdi.

Esnafların tuvalet ve mescit isteklerine ise “Bunlar yapılmayacak projeler değil, o koltuğa oturduğumuz zaman isteklerinizi yerine getireceğiz. Zaten bizim isteğimiz konunun paydaşları ile bir araya gelerek ortak akılla kararlar almak. Sizlerle sürekli bir araya gelerek isteklerinizi öğreneceğiz ve bunları gerçekleştireceğiz.” diyerek cevap verdi.

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bulut, “Şehrimiz çiçek gibi olacak.  Bizler var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …