Cumartesi , Nisan 20 2024

Belediyespor yönetimi Karaca’yı ziyaret etti

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, yönetim kurulu, teknik heyet ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Ziyarete Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Alkım Ay, Takım Kaptanı Barış Hersek ve sporcu Branden Frazier katıldı. Belediyespor Başkanı Durak, Alim Karaca’ya kulüp formasını takdim ederek, şimdiye kadar verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Tüm dünyada pandemi dolayısıyla gündemin sağlık olduğunun altını çizen Durak, “Bu süreçte taraftarımızla buluşamadığımızdan dolayı üzgünüz. Fethiyespor ve Fethiye Belediyespor Takımları ülkemizde taraftarlarıyla da öne çıkmış takımlardır. Biz markamızı daha da ileriye götürmek için taraftarımızın tabiki yanımızda olmasını isteriz. Fethiye’nin süper ligde bir takımı olması herkes için ve bizler için büyük gurur kaynağıdır. Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya, sponsorumuz Lokman Hekim Belediyespor’a teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızın sayesinde bu ligdeyiz. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiyelilere selam ve saygılarını sunarak konuşmasına başlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Fethiye’de bir takımı süper lige çıkaran, teknik heyetten yönetimine taraftarına kadar herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’nin köklü takımlarını mağlup ederek Belediyespor hedefi doğrultusunda yürüyor. Fethiye’de yaşayan 163 bin vatandaşımızın kulübümüze sahip çıkması gerekiyor. Şimdiye kadar ekonomik olarak bir sıkıntımız olmadı. Pandemiden kaynaklı ekonomik sıkıntılar var. Özellikle Fethiyeli işadamlarımızın destek olmasını rica ediyorum. Seyircisiz oynamak gerçekten dezavantaj. Geçen yıl taraftarımızın müthiş desteği vardı. Sonuna kadar takımımızın arkasındayız” dedi.

Kaptan Barış Hersek ise, takım için ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını söyledi. Belediye Başkanı Alim Karaca dahil tüm yönetim kurulunun ellerinden geldiği desteği kulübe sağladıklarını söyleyen Hersek, “Takımımızı daha da yukarıya taşımak hedefimizdir” dedi.

Antrenör Alkım Ay ise, “Belediye Başkanımız Alim Karaca, şahsi olarak ve belediye olarak desteğini bizi hem maddi hem manevi olarak gösteriyor. Sponsorumuz Lokman Hekim Esnaf Hastanesi  de aynı şekilde. Biz büyük bir aileyiz. Bu aileye layık olmak için çalışıyoruz” dedi.