Cuma , Nisan 19 2024

Belediyespor taraftarları Başkan Saatcı’yı

makamında ziyaret ettiler.

Belediyespor taraftarları Başkan Saatcı’yı

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’nın taraftarları Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler. Samimi ortamda geçen ziyarette, Belediyespor’un ‘halkın takımı’ sloganıyla bütünleştiğini belirten Deniz Akyol, “Bu taraftar grubu bu yıl değil, 2000’li yıllardan bu yana Belediyespor’un taraftarıdır” dedi. Başkan Saatcı ise, taraftarlara tam destek vererek, “Elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’nın hızla yükselişi devam ederken, Belediyespor Basketbol Takımı taraftarları da sosyal projeler için ayağa kalktı. İlk ziyaretlerini Belediyespor’u göreve geldiği ilk yıl kuran Başkan Saatcı’ya gerçekleştiren taraftarlar, tanıtım konusunda destek istediler. Taraftarlardan Tanju Özen de, Başkan Saatcı’yı maça davet ederek, “Bizler takımımızı küfürsüz bir şekilde sadece destekliyoruz. Ama bize karşı yürütülen bir karalama kampanyası var. Bizler takımımızı desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“Kapalı spor salonu için uğraşıyoruz”

Başkan Saatcı ise, “Biz ilk göreve geldiğimizde sloganlarımız vardı. Birisi, ‘Herkesin Fethiyemiz için yapabileceği bir şeyler vardır’ bir diğeri ise, ‘Sevgi sorumluluk gerektirir’ Şimdi sizler sevmişsiniz ve sorumluluğunuzu yerine getiriyorsunuz. Deplasmana gidiyorsunuz, iç saha maçlarını kaçırmıyorsunuz” diye konuştu. Kapalı spor salonuyla ilgili de bilgiler aktaran Başkan Saatcı, “Biz Saadettin Saran’dan bir söz almıştık. Erdoğan Bilginer parkının hemen yanında 5,5 dönüm bir arazimiz var. Oraya bir kapalı spor salonu yaparsak, çocuklarımıza 24 saat hizmet vereceğimiz bir sahamız olacak. Ben Belediyespor’u sahiplenmenizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …