Perşembe , Mart 28 2024

Belediyespor Geriden Gelip Kazandi 72-68

 

Fethiye Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Büyük Erkekler 2. Lig maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 72-68 mağlup etti. 2. Yarının ilk maçını evinde oynayan Fethiye Belediyespor Basketbol takımı seyircisinin de desteği ile geri de götürdüğü karşılaşmayı lehine çevirerek karşılaşmayı 72-68 kazanmasını bildi.

Fethiye Belediyespor Basketbol takımı maça Cihan Deliçay, Onur Cumhur Aksoy, Seray Yıldırım, Ercan Karalar ve Enver Enis Ekmen beşi ile başlarken konuk Manisa Büyükşehir Belediyespor İlker Türel, Selahattin Akyol, Recai Öztürk, Cihat Şahin ve Mustafa Ünlü beşi ile başladı. Fethiye Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ve çok sayıda Fethiye Belediyespor taraftarının izlediği karşılaşmada Fethiye Belediyespor oyuna tutuk başladı. İlk periyodu 19-23, ikinci periyodu 35-45 geride bitirdi. Sait Çalışır’ın öğrencileri üçüncü periyotta rakibine üstünlük vermedi. Fethiye Belediyespor’lu basketbolcular Erdem Türetken, Hakan Uykan, Berkay Gülek’in de katkılarıyla bu periyodu 54-52 bitirmeyi başardı. Bu periyotta rakip potaya 19 sayı atan Fethiye Belediyespor’lu basketbolcular iyi bir savunma yaparak kendi potalarında 7 sayı gördüler. Son periyotta yine iyi bir hücum temposu yakalayan Fethiye Belediyespor Basketbol takımı başa baş bir mücadele ile ligin en güçlü takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 72-68 yenmeyi başardı. Fethiye Belediyespor da en skorel oyuncu olarak 14 sayı ile Seray Yıldırım, 13 sayı ile Erdem Türetken, 11 sayı ile Enver Enis Ekmen öne çıkarken rakipte ise 17 sayı ile Cihat Şahin 14 sayı ile Recai Öztürk,15 sayı ile Omay Yıldırım öne çıktı. Bu sonucun ardından Fethiye Belediyespor basketbol takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor engelini bu galibiyetle aşarken Edirne 23 puanla birinci, Manisa Büyükşehir Belediyesi 22 puanla ikinci, Fethiye Belediyespor da 21 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Fethiye Belediyespor Basketbol takımı Cumartesi günü Ankara’da Mamak Belediyesi yeni Mamakspor ile karşılaşacak.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …