Cumartesi , Nisan 20 2024

Başkan Saatcı’ya Teşekkür Ziyareti!

Fethiye Belediyesi’nin Esenköy Şehit Er Asım İlköğretim Okulu’nun tamamında gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi ve ilerleyen zamanlarda yapılacak projelerle ilgili Okul Müdürü İrfan Kaval, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Sivri, öğrenci velisi Yeliz Akın Algan Başkan Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Öğrenci velisi Yeliz Akın Algan, Başkan Saatcı’ya tüm öğrenciler ve velileri adına teşekkür ederek, yapılan hizmetlerden dolayı kutladı. Okul Müdürü İrfan Kaval ise, okul için yapılan tüm çalışmalardan dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkür etti.

Kendilerini Fethiye Belediyesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saatcı, “1999 yılında geldiğimiz günden bugüne imkanlarımız ölçüsünde bütün okulların ihtiyaçlarını karşılamaya ve her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Fen Lisesi yaptık, İşletme Fakültesi yaptık. Eğitime vermiş olduğumuz değer ortada. Bunların dışında bütün okullarımızdan bazı talepler geliyor. Sizlerden gelen talepleri yerine getirmek için çaba da sarf ediyoruz. Sizler orada bizim geleceklerimizi, çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz. Biz gidiyoruz, onlar geliyor. Onların her türlü imkanlarını sağlamak da sizlerin ve bizlerin görevidir. Göstermiş olduğunuz nezaketinize teşekkür ederim” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …