Cuma , Nisan 26 2024

Başkan Saatcı’nın Acı Kaybı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’nın Babası Ahmet İhsan Saatcı 95 yaşında vefat ettiği öğrenildi. Ağır mübarek Ramazan  günde ve Cuma gününde vefat eden Ahmet İhsan Saatçi’nin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Buna rağmen son günlerde artış gösteren korarandan dolayı katılımın kısıtlı olmasına ve pandemi kurallarına uyularak son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye’de 4 dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı ve Kardeşi Prof. Dr. Mustafa Saatcı’nın babaları Ahmet İhsan Saatcı son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

23.04.2021 günü kalp krizi sonucu vefat eden Ahmet İhsan Saatcı’nın cenazesi, 2. Karagözler’deki evinden çıkarken  helallik alındı.  Daha sonra cenaze aracı ile Fethiye Taşyaka Mezarlığı’na getirildi. Saat 18.00 sularında mezarlıkta omuzlara alınan baba Saatcı için kılınan cenaze namazına oğul  Fethiye Eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, diğer oğlu  Prof. Dr. Mustafa Saatcı ve torunları, Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiyespor Yönetim Kurulu Yöneticilerinden  Nurkaya Gündoğdu, Önder Önder, Nail Şal, Halil Uran, Fethiyespor Eski Başkanlarından  Okan Uysal, Mustafa Ferizcan ve pandemi sürecinde olmasından dolayı kısıtlı olarak sevenlerinin  katıldığı görüldü.Pandemi kuralları kapsamında gerçekleşen cenaze merasiminde merhum Ahmet İhsan Saatcı, dualarla toprağa verildi.

Ege Gazetesi ve Haber Kanalı olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyor, toprağı bol mekanı cennet olsun diyoruz.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …