Salı , Nisan 16 2024

Başarı Belgesini Gururla Aldılar

Fethiye’de Kaymakam Muzaffer Şahiner çeşitli kurumlarda görev yapan daire amiri ve personele başarı belgeleri sundu. Geçtiğimiz yıl kurumlarında aktif görev yapan personeli başarı belgesi ile ödüllendiren Kaymakam Muzaffer Şahiner çalışan personeli takdir ettiklerini söyledi.
Fethiye kaymakamı Muzaffer Şahiner, ilçede çeşitli kurumlarda görev yapan personele başarı belgesi sundu. Fethiye Kaymakamlık salonunda düzenlenen törende, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı, Fethiye Tapu Müdürlüğü, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ile ADM EDAŞ İlçe Müdürü Fatih Yalçın’a, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner tarafından başarı belgesi sunuldu.
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, çalışan memurları takdir ettiklerini belirterek “İlçemizde görev yaparken gösterdikleri üstün gayret ve çalışmalarından dolayı çalışanlarımıza, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122. maddesi gereğince başarı belgesi veriyoruz. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Kaymakam Şahiner “Fethiye’de özellikle turizm sezonunda gelen misafirlerimizin ağırlanması, herhangi bir sıkıntı yaşanmaması, tatilcilerin ve Fethiye’de yaşayan 157 bin vatandaşımızın huzur içinde yaşamına devam edebilmesi için emniyet, jandarma teşkilatımız çok ciddi gayret sarf ediyorlar. Hırsızlık olaylarının önlenmesinde, bağımlılıkla, uyuşturucuyla mücadele anlamında çok gayret sarf ediyorlar. Muğla genelinde en fazla uyuşturucu ile mücadelede başarı sağlayan ilçeyiz. Bu anlamda gece gündüz görev yapan teşkilattaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bunun somut bir nişanesi olarak bu görevlerde bulunan arkadaşlarımızı başarı belgesiyle ödüllendirmek istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …