Cuma , Mart 29 2024

Asayiş Toplantısı Gerçekleşti

Muğla Valisi Orhan Tavlı asayiş toplantısı ve incelemelerde bulunmak üzere Fethiye’yi ziyaret etti. İlk ziyaretini Fethiye Kaymakamlığına gerçekleştiren Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından karşılandı.

Fethiye Kaymakamlığı makamına geçen Vali Orhan Tavlı, Kaymakam Eyüp Fırat’tan Fethiye hakkında bilgiler aldı. Ziyaretle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Vali Tavlı, önümüzdeki günlerde tekrar Fethiye’ye geleceğini ve geniş çaplı ziyaretler gerçekleştireceğini söyledi. Muğla Valisi Orhan Tavlı; daha sonra Devlet Su İşleri Sosyal Tesislerinde (DSİ) asayiş toplantısı düzenledi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ile Fethiye’de ki resmî kurumların yöneticileri katıldı. DSİ Salonundaki asayiş toplantısına başkanlık yapan Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla ve ilçelerinin yanı sıra Fethiye’nin asayişi ile ilgili brifing aldı. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı Yusuf Kenan Topçu, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri ile diğer yetkililer katıldı. Muğla Valisi Orhan Tavlı incelemelerde bulunmak üzere Babadağ ve Ölüdeniz’e hareket etti.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …