Cumartesi , Nisan 20 2024

Ak Kadınlardan FGD’ye Ziyaret

5.Olağan Kongre sonunda Ak Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Ayşe Çiftçi ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük’ü ziyaret edip, bilgi alış verişinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Fethiye Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mesut Bölük’ü ziyaret eden ve İlçemiz, ilimiz ve Türkiye gündemi konusunda görüşlerini belirten Ak parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi yeni yapılanma ile partilerinin kadınlara daha fazla önem verdiğini söyledi.

Ak Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi; “Ülkemiz haklı bir beka mücadelesi içerisindeyken biz kadınlar olarak ordumuzun, devletimizin ve hükümetimizin tereddütsüz yanındayız. Gereken her türlü fedakarlığı Türk kadınları olarak yapmaya hazırız. AK Partimiz kurulduğu günden bu yana biz kadınlarla güçlendi ve büyüdü. Üzerimize düşen görevler hiçbir zaman kolay olmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye büyümede, güçlenmede ve mazlumun umudu olmaya devam ediyor ve devam edecek. Biz kadınlar ülkemizin dört köşesinde el ele yılmadan, yorulmadan, şartlarımız ne olursa olsun çalışmaya devam edeceğiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Biz her daim biriz ve beraberiz” diye konuştu.

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mest Bölük da; “Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Bizim için önemli olan güvenli bir seçim dönemi yaşanmasıdır. Bu seçim sürecinde basının görevi halkımıza doğruyu aktarmak olacaktır. Biz Fethiye basını olarak bu konuda ve gündeme hakimiz. Bütün arkadaşlarımıza da kefiliz. Bundan sonraki sürecin huzurlu ve sükûnetli geçeceğine inancımız tamdır. Nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …