AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Dr. Kadir Sarıhan yaptığı yazılı açıklamada, Karaçulha Mahallesi’nde yapımı tamamlanan TOKİ konutlarının 21 Ocak Çarşamba günü hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.
İlçe Başkanı Sarıhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Daha önce de duyurusunu yaptığımız, ancak son anda yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle teslimi ertelenen; Karaçulha Mahallemizde yapımı tamamlanan konutların anahtar teslimi 21 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.
TOKİ tarafından hayata geçirilen bu proje kapsamında, altyapı ve çevre düzenlemeleriyle birlikte toplam 225 konut tamamlanmıştır. Konutların 144 adedi 2+1, 81 adedi 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Uzun süredir bekleyen hak sahibi vatandaşlarımız, bu teslimlerle birlikte yeni evlerine kavuşacaktır. İlçemizin konut ihtiyacına kalıcı çözümler üretmek, vatandaşlarımızı güvenli ve nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturmak önceliğimizdir. Bu süreçte emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, teslim edilecek konutların hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum.”
Ege Gazetesi Fethiye Bölgesi Haber Sitesi