Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanlığı, hem toplumsal dayanışma hem de eğitime destek noktasında önemli etkinliklerde yer aldı.
MHP Fethiye İlçe Başkanı Hüseyin Mukyen ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye Şubesi öncülüğünde, Fethiye İlçe Müftülüğü’nün organizesiyle gerçekleştirilen hayır kesmesine destek amacıyla katılım sağladı. Daha sonra Başkan Mukyen ve beraberindeki heyet, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Eğitimden Üretime Projesi” çerçevesinde Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin koordinasyonunda düzenlenen Mesleki Eğitim ve Bilim Fuarına da katıldı.
Etkinlik sonrasında açıklamada bulunan MHP Fethiye İlçe Başkanı Hüseyin Mukyen, “Geleceğin Türkiye’sini milli şuur ve yüksek Türk ahlakı ile şekillendirecek olan gençlerimize başarılar diliyor, büyük bir özveriyle çalışan eğitimcilerimizi yürekten tebrik ediyoruz” dedi.