Salı , Nisan 16 2024

300 AİLEYE RAMAZAN YARDIMI YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı tarafından ilçedeki 300 aileye nakdi Ramazan yardımı yapıldığı öğrenildi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında destek olmak amacıyla Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu yıl da nakdi yardımlarda bulundu.
Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı nedeni ile Fethiye’de tam 721 ihtiyaç sahibi vatandaşa nakdi yardımlarda bulundu. 41 mahalle muhtarlığı ile yapılan temas sonucu ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara 300 ile 350 TL arasında nakdi yardımlar gerçekleştirildi. Vatandaşların Ramazan ayı ihtiyaçları için nakdi yardımlarda bulunan Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın  721 ihtiyaç sahibine toplam 300 bin TL nakdi yardım ulaştırdığı öğrenildi. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık; ”Geçen yıllarda olduğu gibi vakıf mütevelli heyetimiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara bu yıl da Ramazan yardımını nakdi olarak ulaştırdık. 721 ihtiyaç sahibi vatandaşa yaklaşık 300 bin TL nakdi destek sağladık” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …