Salı , Nisan 23 2024

Vatandaşlardan Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Kurban Bayramı çerçevesinde Fethiye Salı Pazarı esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’nin de katıldığı ziyarette, beklenmedik anda karşılarında başkanı gören vatandaşların samimiyeti ve gösterdikleri sevgi görülmeye değerdi.

Salı Pazarında sıkmadık el bırakmayan Karaca, vatandaşlar ve esnaflardan gelen talepleri de tek tek not etti. Karaca gelen fotoğraf isteklerine kayıtsız kalmazken, özellikle trol hesaplardan yıpratıcı yorumlara vatandaşlar tepki gösterdi. Halk; “vatandaşın yüzüne dönüp bakmayanlar, farklı siyasi hesap yapanlar, sizi istedikleri kadar yıpratmaya çalışsınlar bizler daima sizinleyiz. 4 aylık sürede ödediğiniz 20 milyon borç, yaptığınız tasarruflar, halka verdiğiniz plajlar, cafe gibi yerler, yaptığını yolları görmeyenlerin ya kör olması lazım ya da bilgisiz olması lazım”şeklinde konuştular. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz. Biz söylenenlere sadece hizmetle yanıt veriyoruz, vereceğiz. “dedi. Karaca Salı pazarında ayrıca vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için hazırlanan projelerin olduğunu belirterek, “yakında kamuoyuyla paylaşacağız.”dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …