Perşembe , Nisan 25 2024

Tekerlekli Sandalye Alınması Hedefleniyor

Fethiye Bilgifen Kampusunda engelliler yararına kermes düzenledi. Kermesten elde edilecek gelirle tekerlekli sandalye alınması hedefleniyor.

Fethiye’nin Ovacık Mahallesi’nde bulunan Bilgifen Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu kampüsünde okul aile birliği başkanı ve üyeleri Dünya Engelliler Haftası nedeniyle kermes düzenledi. Kermeste dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin yaptıkları yemekler ile el işlemesi ürünler satışa sunuldu. Kermese Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve parti üyeleri de destek verdi. Kermese gelerek destek olanlarla Bilgifen okulları kurucusu Şerif Özdemir ve okul müdürü İsa Oruç tek tek ilgilendi.

Okul Aile birliği Başkanı Berkant Öztok: “Bu hafta dünya engelliler haftası olduğu için bizim de çorbada tuzumuz olmasını istedik. Kermesimizin amacı; buradan toplanan gelirle engelli bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye almak istiyoruz. İnşallah amacımızı gerçekleştireceğiz ve kendisini mutlu edeceğiz” dedi.

Okul aile birliği üyesi Serap Sarıhan: “Engelli bir vatandaşımıza yardımcı olmak istiyoruz. İnşallah bu amacımızı başarırız. Kermese katılım çok güzel. Velilerimizin desteği çok güzel. Destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …