Cumartesi , Nisan 20 2024

SAHİLLER YABANCI TURİSTLERE KALDI

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz plajlarında yerli tatilcilerin çekilmesiyle sahiller yabancı turistlere kaldı. Yaklaşık 32 derece sıcaklıkta, çoğunluğu Rus, Ukraynalı ve İngiliz turistler, güneşin keyfini çıkarıyor.

Son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yüzünden Fethiye başta olmak üzere Muğla kıyılarındaki sahillerde yaz aylarındaki sıcaklıkları aratmayacak günler yaşanıyor. Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde bulunan Belcekız ve Kumburnu plajlarında denize girenlerin hemen hemen tamamı yabancı turist. Hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının ise 29 derece civarında olduğu Ölüdeniz’de plajın ve denizin tadını çıkaran turistler, Eylül güneşinden de doyasıya yararlanıyor. Yerli turistlerle birlikte oldukça kalabalık olan plajlar, okulların başlamasının ilk haftasıyla birlikte önceki haftalara oranla daha sakin bir görünüme kavuşması bekleniyor.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …