Cuma , Nisan 19 2024

Saatcı “Kimsenin Düşmanı Değiliz”

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olarak 158 bin 424 oy alan ve büyük bir başarıya imza atan Behçet Saatcı, seçimi kazanan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ziyaret ederek tebrik etti.

Behçet Saatcı, Menteşe’deki Muğla Büyükşehir Belediye Binası’na gelerek Osman Gürün’ü ziyaret etti. Saatcı, kendisini karşılayan Gürün’ü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Seçim sürecinde kullanılan söylemler nedeniyle Saatcı’ya teşekkür eden Gürün, “Eleştiriler olacak ancak seçim sürecinde Muğla’da seçmenleri cepheleşmeye götürecek kötü sözler olmadı. Siyasette her şey oynanıyor ancak benim başta dikkat etmeye çalıştığım konu gerçekleşti. Benimde dilimden herhangi bir şey çıkmadı. Seçimin sonunda birlikte olabiliyor ‘merhaba’ diyebiliyoruz. Önemli olan da buydu.” dedi.

SAATCI “KİMSENİN DÜŞMANI DEĞİLİZ

Seçim sürecinin son haftasında sosyal medya üzerinden kendisine yönelik algı yayınları hakkında yorum yapmak istemediğini belirten Behçet Saatcı ise, “Kimse kimsenin düşmanı değil. Biz daha iyi yöneteceğimizi düşünerek ortaya çıktık. Çok yorum yapmak istemiyorum ancak son 1 haftada sosyal medyada yapılanlar kontrolsüz bir noktaya gitti. Ancak Muğla’da heyecanlı bir seçim oldu. Belki de sandığa gitmeyecek seçmenlerin sandığa gitmesine vesile olduk. Ak Parti adayıyla yarışıyor olsaydınız yüzde 85 seçmen katılımının yakalanacağına ihtimal vermiyorum.” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …