Cuma , Nisan 19 2024

“Pazarcı Esnafının Sorunlarını Çözeceğiz”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Fethiye Belediye Meclis Üyesi Arif Coşkun ve Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ile birlikte Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra ve yönetimini ziyaret etti.

Ziraat mühendisi olduğunu ve yıllardan bu yana pazarcı esnafı ile iç içe olduğunu belirten AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, semt pazarlarının altyapı ve üstünün örtülmesi sorunlarının çözüleceğini söyledi. Yapılacak projelerde meslek odaları işbirliği içinde olacaklarını kaydeden Kayabaş, mevcut sorunların en kısa sürede ortadan kaldırılacağı sözünü de verdi.

Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Pazarcı esnafımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Belde belediye başkanlığım döneminde bunlara çözüm aradık. Çevre Yolu kenarında yaklaşık 5 dönümlük alanı tahsis ettik. Çamköy’e kışın soğuk ve yağmurdan, yazın ise sıcak havadan korunan bir semt pazarı kazandırdık. Fakat şehir merkezimizde bu problemler devam ediyor. Sorunları yetkili kişilerden tespit etmek adına bu ziyareti yaşıyoruz. Bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki zamanda inşallah bu sorunları çözeceğiz, ilçe başkanı olarak ben de bunun takipçisi olacağım. Öte yandan hafta sonu Muğla’da il başkanımız, büyükşehir belediye başkan adayımız, ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkan adaylarımız ve SKM yöneticileri ile bir toplantı yapıldı. Buna göre adayımız Muhittin Kayabaş ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak adına 31 Mart Perşembe günü Ankara’da gerçekleştirilecek manifesto programımıza katılım sağlayacağız. AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı olarak yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımız ile bu organizasyona katılım sağlayacağız. Diğer bir konumuz ise belediye meclis üyesi adaylıkları başvurusuydu. Partimizden belediye meclis üyesi adayı olmak isteyen arkadaşlarımız için son gün 2 Şubat Cumartesi günüdür. Bu tarihe kadar başvuruların ilçe teşkilatımıza yapılması gerekmektedir. Allah’ın izniyle, vatandaşlarımızın destekleri sayesinde Adalet ve Kalkınma Partisi olarak biz bu ipi göğüsleyeceğiz. Tüm teşkilatlarımız bu konuda inançlı, kararlı ve azimlidir” dedi.

Ardından bir konuşma yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya ve yönetim kurulu üyelerine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Pazar denince tarım sektörünün içinden gelen birisiyim. Ziraat mühendisiyim. 35 yılı aşkın bir süredir onlarla iç içeyiz. Tüm sorunlarını yakından biliyorum. Sorun ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişi yapmak üzere buradayız. En büyük sorunlarının altyapı ve semt pazarlarının üstünün örtülmesi olduğunu biliyoruz. Bu problemi ortadan kaldıracağımıza söz veriyoruz. Kesinlikle bütçe sıkıntısı olmayacaktır. Sizleri görüşleri alınarak belirlenen projeleri en iyi şekilde hayata geçireceğimizi ifade ediyorum. Yapacağımız işin bitmesi ile ilgili olarak kendilerine süre de vereceğiz. Başkanımız ve yönetimi bizlere sorunlarını iletti. Bunların çözümü konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Ziyarette teşekkür eden Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Bu süreçte muhtemelen 2-3 aday olacaktır. Her platformda oda olarak pazarcı esnafımızın sorunlarını dile getiriyoruz. Bu ziyarette de başkan adayımıza sorunlarımızı ilettik. Bunların çözümü noktasında bizlere söz verdiler. Seçimi kazandıkları takdirde ivedilikle problemlerimizin ortadan kaldırılacağını belirttiler. Kendilerine güveniyoruz ve teşekkür ediyoruz. Kendilerine seçim sürecinde başarılar diliyorum. İnşallah her şey gönüllerince olur. Fethiye halkı bu seçimde aradığı başkanı bulur diye düşünüyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …