Çarşamba , Nisan 24 2024

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu

381 milyon lira tutarındaki 25 adet yatırım müjdesi ile Muğla’ya geliyor.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Muğla programı kapsamında ayrıca Merkez, Fethiye ve Seydikemer’de düzenlenecek üç ayrı merasimde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen 8 adet tesisin temelini atacak ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından yapımı tamamlanan 3 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 23 Şubat Perşembe günü sırasıyla Seydikemer, Fethiye ilçelerinde ve Muğla- Merkez’de düzenlenecek toplu açılış ve temel atma merasimleri ile 86 milyon lira yatırım bedelli 11 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek ve temelini atacak.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, saat 10.30’da Seydikemer Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış ve temel atma merasiminde Ören Köyü Yavlak Deresi Islahı ve Güneşli Köyü Arazileri Zeyve Deresi Yukarı Havza Islahı’nın temelini atacak, OGM Seydikemer İşletme Müdürlüğü ile yangınla mücadele ekipmanlarının açılışını gerçekleştirecek.

 

Merasimin ardından Fethiye’ye geçecek olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, saat 12.30’da Kültür Merkezi Önünde düzenlenecek temel atma merasiminde DSİ tarafından inşa edilecek Arpacık Barajı ve Sulaması’nın temelini atacak.

 

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu son olarak Muğla Merkez’de saat 16.00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu’nda düzenlenecek toplu açılış ve temel atma merasiminde Kavaklıdere Menteşe Barajı ve Sulaması, Merkez Kozağaç Barajı ve Sulaması ile 3 taşkın koruma tesisinin temelini atacak. Ayrıca OGM tarafından yapımı tamamlanan çeşitli ormancılık projelerini hizmete alacak.

 

Ayrıca Bakan Prof. Dr. Eroğlu, Muğla’da düzenlenen merasimlerde 25 aileye gelir getirici tür, 44 aileye Orköy sertifikası verecek.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …