Cuma , Mart 29 2024

GALATASARAYLI İŞ ADAMLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ…

 

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği  Başkanı Yunus Önder ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret ederek, Kaymakam Çalık’dan kendilerine uygun olan bir yer gösterilmesini ve bu alana bir basketbol sahası yapmak istediklerini belirttiler.

 

2016 yılının Haziran ayında Fethiye’deki iş adamları tarafından kurulan Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği  başkan ve yönetim kurulu üyeleri ilk resmi ziyaretini Kaymakam Ekrem Çalık’a gerçekleştirdiler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiye’nin herhangi bir okulunda ihtiyaç olan bir yere Basketbol sahası yapmak istediklerini belirten Galatasaraylı İş Adamları, Kaymakam Ekrem Çalık’dan yer temini konusunda yardım talebinde bulundular.

Sosyal sorumluluk projelerinin tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen ve dernek hakkında Kaymakam Çalık’a bilgiler aktaran Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği  Başkanı Yunus Önder, “Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği olarak 2006 Haziran tarihinden buyana  faaliyet gösteriyoruz. Kurulduğumuzdan bugüne sosyal sorumluluk ülküsünü kendimize ilke edindik bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Gerek Fethiye’de gerek Seydikemer ilçelerindeki  köylerde işler yaptık ve  yapmaya da devam ediyoruz. Fethiye de ilk resmi ziyaretimizi Fethiye Kaymakamımız Ekrem Çalık’a yapıyoruz.Aynı zamanda bugün Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği olarak Kaymakamımız Ekrem Çalık beyden Fethiye’nin herhangi bir köyünde veya ihtiyacı olan bölgesinde dernek olarak bir basketbol sahası yapmak istediğimizi dile getirdik. Bu yönde de yardım talep ettik. Bize yer gösterilmesi ile alakalı bu anlamda bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Genelde kendisini ziyaret edenlerin talepte bulunduğunu fakat bu ziyaretçilerin bir şey yapma istediklerini söyleyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık,”Ben koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Ama bir idareci olarak bütün takımlarına sevgimiz var. Mensubiyet duygusu güzel bir şey.Bayrak, vatan ve millet sevgisinden sonra insanların belli noktalarda bir araya gelmesi herhalde taraftarlıkta böyle bir mensubiyet duygusunun öne çıkmasıdır. Birlik ve beraberlikten güç alınmasıdır bu. Büyük takımların mensubiyet olması da milyonlarca taraftarı var. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi ulusal spor kulüplerinin milyonlarca taraftarı var. Bu kulüplere sempati duyduğumuzda milyonlarca insanın duygusunu paylaşmış oluyorsunuz. Ben öyle görüyorum. Beşiktaş’ın şuandaki liderliğe yürümesinde de şampiyonluğa gitmesinden de memnuniyet duyuyorum.Çok fanatik de  değilim. Galatasaray’lılara basarılar diliyorum. Bana ziyarete gelen arkadaşlarımız sadece futbol taraftarı değil aynı zamanda bir sosyal sorumluluk duygusuyla bir araya gelmiş iş adamlarıdır.Ben bu ekibi çok sevdim. Genelde kendisini ziyaret edenlerin talepte bulunduğunu fakat bu ziyaretçilerin bir şey yapmak istiyorlar. Fethiye’mize ihtiyaç olan bir bölgede yer temininde bulunacağız. İlçemizde her yönden spor seviliyor. Sporu seviyoruz. Hangi takım olursa olsun ulusal mana da hepimiz Fethiyespor’luyuz ve  başarısı için elimizden geleni yapıyoruz “dedi

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …