Perşembe , Nisan 18 2024

Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

 

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan kendisi gibi Beden Eğitimi Öğretmeni olan Selin Aksal ile dünya evine girerken; yönetim kurulu üyeleri, teknik adamlar ve futbolcular çifti yalnız bırakmadılar. Fethiyespor gecesine dönüşen muhteşem düğünde yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik örneği de ortaya koydu.


Fethiyespor’un Pendikspor maçı öncesi Başkan Mustafa Ferizcan Özel Fethiye İlköğretim Okulu’nda Beden Eğitimi Öğretmeni olan Selin Aksal ile eğlenceli bir düğünle dünya evine girdi. Düğüne yoğun bir ilgi olurken; Fethiyespor teknik kadrosu ile futbolcular ve yöneticiler de çifti yalnız bırakmadılar. Tuana Beach Clup’ta yapılan düğün törenine Ferizcan ve Aksal ailelerinin yanı sıra Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve eşi Semiha Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş ve eşi Ahu Eriş, Fethiyespor yönetim kurulu üyeleri, Fethiyesporlu futbolcular, Fethiye’nin iş, spor, ticaret ve eğitim dünyasından çok sayıda davetli de katıldı. Mustafa-Selin çifti düğün salonuna girerken, büyük bir alkış koptu. Çiftin nikahını Fethiye Belediyesi Evlendirme Memuru Fatma Durgut kıyarken, Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan’ın nikah şahitliklerini Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile Muammer Yiğit yaptı. Gelin Selin Aksal’ın nikah şahitliğini ise Funda Çırpan ve Müjde Yorulmaz isimli arkadaşları yaptı. Adeta çiçek bahçesine dönen lacivert beyazlı düğünde çift nikahın ardından Fethiyeli sanatçı Mustafa Mert’in ”Samanyolu” şarkısı eşliğinde ilk dansı gerçekleştirdi. Alkışlar arasında dans eden çifte, arkadaşlarının yanı sıra anne ve babaları Sevgi-Durmuş Aksal ile Aliye-Etik Ferizcan çifti de eşlik etti.
Fethiyespor ailesinin bir araya geldiği düğün töreninde Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş ve lacivert beyazlı futbolcular hareketli türküler eşliğinde bol bol oynadılar. Davul eşliğinde pistte futbolcular ile oyunlar oynayan damat Mustafa Ferizcan ile gelin Selin Aksal bol bol alkış aldılar. Çiftin oyunları sırasında hem futbolcular hem de başkan Mustafa Ferizcan ile arkadaşları davulcuya bol bol para çevirdiler. Gecede geleneksel pasta töreninde bıçak kesmeyince damat Ferizcan, cebinden çıkardığı paraları pastanın çevresine saçınca bıçak kesti. Çiftin birbirlerine pasta ikramının ardından eğlence doruğa çıktı. Gelin ve damat takı merasimi sırasında büyük heyecan içindeydi. Düğüne katılan davetliler takı merasimi sırasında uzun kuyruklar oluşturdu. Fethiyespor yönetim kurulu üyeleri ve davetliler çifte takı takmak için birbirleri ile yarıştılar.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …