Salı , Nisan 23 2024

Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını aldılar. Fethiye Adliye Sarayı’nda gerçekleşen törende Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldılar. Törenin ardından bir değerlendirmede bulunan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Fethiye’de güzel bir seçim süreci yaşandı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Halil Şenay ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Murat Başkaya; Belediye Meclis Üyeleri Ufuk Bildirici, Hikmet Selçuk, Cengiz Çay, Turgay Öztürk, Turhan Kovancı, Gökhan Çakal, Güray Hilmi Dirlik, Muhammet Kökten, Ayşe Çiftçi, Sait Avcı, Arif Coşkun, Süleyman Cengiz, Adem Aykırı’ya mazbatalarını takdim ettiler.

Törenin ardından bir değerlendirmede bulunan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Fethiye’de güzel bir seçim süreci yaşandı. 31 Mart tarihinde halkımız sandığa gitti ve oylarını kullandı. Sonuç olarak Cumhur İttifakı’ndan 14 arkadaşımız Fethiye Belediye Meclisi Üyesi olarak seçildi. Arkadaşlarımızın Fethiye’ye büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Parti rozetlerini çıkararak, Fethiye için çalışacaklar. Fethiye’nin bekleyen büyük sorunları var. Körfez temizliği, otopark ve trafik önde gelen ilçemizin önde gelen sorunlarından… Biz projelerimizi arkadaşlarımızla paylaşmaya hazırız. Bizi bu zamana kadar destekleyen halkımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bizleri bağrına bastılar. Güzel bir gönül birliği kurduk. Kazanamadığımız için haklarını helal etmelerini istiyorum. Projelerimiz Fethiye’nin marka değerini arttırmaya yönelikti. Kazanan Fethiye’miz olmuştur. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bütün arkadaşlarımız Fethiye halkının hizmetindedir” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser açıklamasında, “Başkanımızın da ifade ettiği gibi güzel bir seçim süreci yaşadık. Demokratik bir şekilde,  gürültü ve görüntü kirliliği yaşamadık. Bütün arkadaşlarımızla elimizden gelen çabayı gösterdik. Kendimizi iyi anlatamadığımızı düşünüyorum. Az bir oyla kaybettik. Fethiye’de iktidar olamasak da 4,5 yıl daha ülkemizde iktidarız. Bizler hükümetimizin projelerini takip edeceğiz. Bunun yanında yerelde yapılacak çalışmaların da takipçisi olacağız” diye konuştu.

Son olarak açıklamada bulunan MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, “Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız mazbatalarını aldılar. Alim Karaca seçimi kazanmıştır, kendisine başarılar diliyoruz. Fethiye halkı Cumhur İttifakı’na muhalefet görevini vermiştir. Yapılan işlerin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …