Perşembe , Mart 28 2024

Matlı, FTSO’yu Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 5 Ağustos Pazartesi günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Mete Ay ve Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tufan ile FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu tarafından karşılanan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, ziyarette TOBB’un büyük bir aile olduğuna dikkat çekti. Özer Matlı, “Fethiye’ye tatil amacıyla geldim ancak her tatilde olduğu gibi aile üyelerimiz olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etmek istedim. TOBB olarak biz bir büyük bir aileyiz ve bayramlarda ya da tatillerde nasıl aile üyelerimizi ziyaret ediyorsak biz de TOBB ailesinin üyeleri olarak birbirimizi de ziyaret etmeliyiz düşüncesi içerisindeyim.” diye konuştu.

“FTSO ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYOR”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetlerini yakinen takip ettiğini vurgulayan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı,  “Son dönemde özellikle sosyal medya ve basında faaliyetleriniz oldukça artmış durumda. Sizleri yakinen takip ediyor ve memnuniyetle gözlemliyorum. Bizler TOBB camiası olarak ticaret yapan her üyemizin görüşüne saygı duymak zorundayız dolayısıyla yaptığımız her açıklamanın üyelerimizin geneline uygun olarak yapılması gerekir. Bu konuda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini söylemekten mutluluk duyarım” dedi. FTSO Başkanı Osman Çıralı da, Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’ya teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EKONOMİDEKİ GELİŞMELER DE DEĞERLENDİRİLDİ

Son günlerde yaşanan ekonomik ve finansal hareketler ile kredi faizlerinin düşmesi ile inşaat sektörünün son durumunun da ele alındığı ziyarette TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, “Fethiye, son geldiğimden bu yana oldukça büyümüş. Bu durum özellikle inşaat sektöründe hizmet veren üyelerimizin aktif olarak çalıştığı hissiyatını doğurdu. Sizlerin bu konu hakkında görüşlerini merak ediyorum” şeklinde konuştu. Konuyla ilgili söz alan ve görüşlerini paylaşan FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tufan şunları söyledi: “Özellikle son bir haftadır kredi faizlerinin düşmesi inşaat sektöründeki satışların artmasına yardımcı oldu. İnşaat sektörü tek başına 13 sektöre finans ve yatırım desteği sağlayan ve bu dinamikleri etkili bir şekilde ekonomiye yansıtan bir sektör.”

Ziyarette daha sonra FTSO Başkanı Osman Çıralı, Oda adına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı’ya günün anısına hediye takdim ederken, Matlı da Çıralı’ya Bursa ipeğinden yapılmış Atatürk portresi hediye etti.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …