Cuma , Nisan 19 2024

Kongre 13 Ocak 2018 Cumartesi Günü Yapılacak

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 18. Olağan Genel Kurulu 13 Ocak 2018 Cumartesi  günü yapılacak.  Gazi İlkokulu (Eski Fethiye Lisesi) salonunda düzenlenecek olan olağan genel kurulu öncesi Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir açıklama yaptı.

Yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte açıklamada bulunan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir: “Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odamızın 18. Olağan kongre tarihi belirlendi. 13 Ocak 2018 Cumartesi günü Eski Fethiye Lisesi şimdiki adıyla Gazi İlkokulu salonunda kongremizi gerçekleştireceğiz. Saat 10.30’da başlayacak olan kongremize tüm esnaflarımızı ve sanatkarlarımızı davet ediyoruz. Fethiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Başkan Soydemir “Bildiğiniz gibi esnaf ve sanatkarlar odamızın olağan genel kurulu 4 yılda bir yapılmaktadır. Yönetim ve denetim kurulu üyelerimizle birlikte seçim kararı aldık. Bu günde Fethiye kamuoyuna duyurmak amacıyla toplandık. Tüm ilgili kurumlara dilekçelerimizi verdik. 18. Olağan Genel Kurulumuz ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladık. Odamıza kayıtlı 3900 civarında esnaf ve sanatkarımızı kongremize bekliyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …