Cumartesi , Nisan 20 2024

Kaymakam Şahiner Göreve Başladı

Yaz kararnamesiyle Kaymakam Ekrem Çalık’ın Erdek’e atanmasıyla bu göreve atanan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Kaymakamlığı görevine başladı. Sabah saat 08.00’da Kaymakamlık binasına gelen Kaymakam Muzaffer Şahiner’i Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nejla Yıldız, kaymakamlık personeli ve daire amirleri karşıladı. Kaymakam Muzaffer Şahiner daha sonra toplantı salonunda daire amirleriyle tanışma toplantısı yaptı. saat 08.30’daki toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Demirelli ve daire müdürleri katıldı. Tüm daire amirleriyle 45 dakika süren toplantıda birer birer tanışan Kaymakam Muzaffer Şahiner, saat 09.30’da da Gaziler Günü törenine katıldı.

Yeni göreviyle ilgili olarak gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam Muzaffer Şahiner;  “Fethiye gerçekten gezilmesi, görülmesi nadide yerlerden birisi. Bizde inceliyoruz. Brifingleri okuyoruz, arkadaşlarımızdan bilgi alıyoruz. Fethiye’de yaşamak bir ayrıcalık diye değerlendiriyoruz. Daha önce Kula kaymakamlığı görevimde bir kez Fethiye’ye gelmiştim” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …