Perşembe , Mart 28 2024

FETHİYESPOR BEYAZ GRUPTA MÜCADELE EDECEK…

 

2017-2018 Sezonu TFF 2 ve 3. Lig’in gruplarında yer alacak takımlar  yapılan kura çekimi ile belirlendi.Fethiyespor yeni sezonda yine Beyaz Grupta mücadele edecek.

Fethiyespor 2017-2018 Sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek. Kuralar Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşti. Fethiyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferizan2ın da katıldığı kura çekimine  TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın’ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

2017-2018 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig’de ise müsabakalar 3 grupta 18’er takımla oynanacak.

Yeni sezonda Beyaz Grupta mücadele edecek olan Fethiyesporun rakipleri ise; Silivrispor, Fatih Karagümrük A.Ş., Kırklarelispor, Pendikspor, Sakaryaspor A.Ş, Bandırmaspor, Karşıyaka, Altay, Nazilli Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Bugsaşspor  A.Ş, Hacettepe spor, Konya Anadolu Selçukspor, Niğde Belediyespor, Gümüşhanespor,Şanlıurfa spor ve Kahramanmaraş spor A.Ş. olarak belirlendi.

Fethiyesporun yeni sezonda oynayacak olduğu grubun çok iyi bir grup olduğunu söyleyen Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, “Grubumuzda oldukça iddialı takımlar yer almakta. Bizde çok iddialıyız. Zaten mevut kadromuzu da bu yönde oluşturuyoruz. İnşallah bu gruptan sıyrılarak şampiyonluğa ulaşacağız” diye konuştu

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …