Çarşamba , Mayıs 8 2024

Dönüşüme Öncülük Ediyorlar

 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin dijital dönüşüme katkı sağlamak amacıyla yazılım firması ARGESOFT ile yüzde 50 indirim protokolüne imza attı.

Üyelerinin iş ve sosyal yaşamlarında ihtiyaç duydukları mal ve hizmetleri daha uygun koşullarda alabilmeleri için kurum ve kuruluşlarla indirim protokolleri imzalayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin dijital platformlarda da varlık gösterebilmesi ve dijital dönüşümü sağlayabilmesi amacıyla yazılım firması olan ARGESOFT ile yüzde 50 indirim protokolü imzaladı. 23 Ocak 2018 tarihinde yapılan protokol törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gürsu Özdemir, Genel Sekreter Füsun Şahin ve ARGESOFT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aykul katıldı.

FTSO üyelerine %50 indirim

ARGESOFT firmasının yaklaşık 5 yıldır Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile çalıştığını ifade eden Mehmet Aykul, “Odalara yönelik yazılım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Umarız bunlar oda içerisinde verimli olarak kabul ediliyordur. Bunları şimdi de Oda üyelerine taşımak amacıyla, Fethiye’de turizm sektörü olmak üzere tüm sektörlerde web siteleri ve dijital dönüşüm alanında Oda üyelerine yüzde 50 indirimli bir kampanya başlatıyoruz. Bu kampanya süresince umarız Oda üyeleri bundan çok verimli bir şekilde faydalanabilirler.” dedi.

Arıcan, “ARGESOFT ile Oda hizmetlerine yönelik yazılımlar geliştirdik”

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ise FTSO’nun son 5 yılda ARGESOFT ile birlikte önemli çalışmalara imza attığını kaydederek “5 yıl içerisinde birlikte Odaların ihtiyaçlarına yönelik önemli çalışmalar yaptık. Bunlar sadece bizim tarafımızdan değil; pek çok Oda tarafından kullanılmaya başlandı. Türkiye Bilişim Derneği tarafından 2015 yılında düzenlenen “Bilişim Yıldızları” yarışmasında da yine ARGESOFT’un yaptığı yazılımla iki birincilik kazandık. ARGESOFT’un her türlü indirim ve imkânlarından faydalandık şimdi de bu imkânları üyelerimize sunuyoruz. İnşallah yazılım ve web sitesi alanında üyelerimizin yüzde 50 indirim alması için yaptığımız bu protokol verimli olur, üyelerimiz faydalanır.” İfadelerine yer verdi.

FTSO ile ARGESOFT arasında 23 Ocak 2018 tarihinde imzalanan protokol 30 Ekim 2018 tarihine kadar geçerli olacak.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …