Cumartesi , Nisan 20 2024

Çevre Eğitimleri Başladı

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce 2020 Yılı ikinci yarıyılı Çevre Koruma Konulu Eğitimleri Menteşe İlköğretim Okulu’nda Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın da katılımlarıyla başladı.
2019 yılının ilk dönemimde 22 okul 92 Şubede, 2 bin 385 öğrenci ve 90 öğretmene eğitimler veren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün ilkokul 3. ve 4. Sınıflara verdiği eğitimler ikinci dönemde de hız kesmeden devam ediyor. Eğitim ve öğretime olduğu kadar çevreye olan duyarlılığıyla da çocuklara ulaşan Karaca, Menteşe İlköğretim Okulundaki 844 öğrenciye çevreci kalemlik ve boyama kalemleri hediye ederek, başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca çevreye çok daha fazla değer verecekleri konusunda öğrencilerden söz aldı. Menteşe İlköğretim Okul Müdürü ve öğretmenleri de ziyarete eşlik etti. İkinci dönem eğitimlerinde 11 okulda 2 bin öğrenciye ulaşılacağı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice KABAK tarafından ifade edildi. Ziyaret sırasında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün 4 eğitmeni çevresel konularda slaytlar ve videolar ile öğrencilere eğitim verdi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …