Cuma , Nisan 26 2024

Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı’nın birinci günü ilçe teşkilatında gerçekleştirildi. AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cengizhan Güngör’ün katılımı ile gerçekleşen programa yoğun katılım oldu.

AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Turhan Kovancı, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı bayramlaşma etkinliği sohbet havasında geçti. Muğla Milletvekili olarak bölgedeki çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Demir, Fethiye ve Muğla’da yapılacak olan projeler ile ilgili bilgiler verdi.

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Turhan Kovancı, “Kurban Bayramı dolayısıyla hepimiz bir aradayız. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Cengizhan Güngör’e teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyoruz” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir konuşmasında, “Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Fethiye’ye en son seçim arifesinde gelmiştim. Seçimi atlattık ama teşkilatımız enerjisi ile dimdik ayakta. Eksiklerimiz varsa bunları tamamlayacağız. Fethiye’nin ciddi sorunları var. CHP seçimi kazandığı takdirde körfezin temizleyeceğinin sözünü vermemiş miydi? Anlaşılıyor ki hükümet olarak bu işi biz çözeceğiz. Çaresi yok çünkü vatandaş bizim vatandaşımız… Bizim böyle bir anlayışımız yok, her bölgeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bayramlar bizim en önemli günlerimizdir. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …