Cumartesi , Nisan 20 2024

Ay’dan Önemli Açıklamalar

Türkiye Basketbol Liginin 18. haftasında Konyaspor’u 88-77 mağlup ettiğimiz maçın ardından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay karşılaşmayı değerlendirdi : “Ekip olarak birlikte oynadığımız zaman iyi iş çıkartıyoruz. Petkim mağlubiyetinden sonra yaşadığımız sıkıntılı süreci atlattık ve toparlandık” dedi.
Alkım Ay; “Mental olarak geri gelmemiz çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet büyük moral oldu. Tüm takım inanılmaz bir oyun ortaya koydu. Konyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz maç maç bakmaya devam edeceğiz. Bu ligde her takım maç kazanabiliyor. Bu hafta diğer maçlarda da ilginç sonuçlar alındı. Lig lideri Petkim lig sonuncusu Ankara Anadolu’yu sadece 1 sayıyla yenebildi. Dolayısıyla, her maçımız ve rakibimiz çok değerli, çok önemli. Konya maçındaki gibi beraber oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Umarım sezon sonunda da hedefimize ulaşırız. Taraftarımıza yine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Hafta içindeki antrenman ziyaretleri, sosyal medyadan mesajları bize güç veriyor. Bu haftasonu deplasmanda oynayacağımız Balıkesir Büyükşehir deplasmanından da iyi bir sonuçla Fethiye’ye dönmeyi ümit ediyoruz”
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Geçen hafta Petkimspor karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet almıştık. Fakat biz bir ve beraber oynadığımız zaman iyi bir takımız. Çarşamba gününe kadar olan sıkıntılı süreci atlattık ve toparlandık. Geri gelmemiz çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir oyun ortaya koydular. Konyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz maç maç bakmaya devam edeceğiz. Her takım maç kazanabiliyor. Bu hafta diğer maçlarda da ilginç sonuçlar alındı. Her maçımız ve rakibimiz çok değerli. Bu maçı kazanmak moral oldu. Beraber oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Umarım sezon sonunda da hedefimize ulaşırız. Taraftarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Maç öncesinde hem antrenman ziyaretleri hem de sosyal medyadan mesajları bize güç verdi” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …