Perşembe , Nisan 25 2024

AK PARTİDEN 4 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ…

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği bu yıl biraz daha genişletilerek Salı pazarı meydanında düzenlendi. 4 bin kişilik dev iftar organizasyona katılan vatandaşlara AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan kendi elleri ile yemek dağıtımı yaptı.

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatının geleneksel olarak düzenlediği iftar programına ilgi beklenenin üzerinde oldu. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı dev iftar organizasyonunda vatandaşlar AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ve parti yöneticileri  ile birlikte oruçlarını açarak sohbet edip dertlerini anlatma fırsatı da buldular. AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Salı pazarı meydanında halka açık olarak düzenlenen İftar programına AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’nin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri,Fethiyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hilal Günay, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, bazı daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bazı mahalle muhtarları ve yaklaşık 3 Bin kişi katıldı.

Salı Pazarı Meydanında dev Mustafa Kemal Atatürk , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın afişlerinin de asılı bulunduğu iftar programında 4 nokta da kazanlardan yemek dağıtımı yapılırken uzun kuyruklar oluştu. Kazanların başına ellerine kepçeyi alarak geçen AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ve İlçe Başkanı Kadir Sarıhan tek tek vatandaşlara yemek dağıttılar.Daha sonra kendileri de yemeklerini alarak vatandaşların arasına oturan İl Başkanı Kadem Mete ve İlçe Başkanı Kadir Sarıhan iftarlarını açtılar.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisindeki yoğun çalışmalarından dolayı iftar programına katılamadıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “13 yıldan bu yana düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar programına bu yılda halkımız büyük teveccüh sağlayarak katılım gösterdiler. 11 ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşlarımızla buluşup, bir araya gelerek iftarımızı yapmak çok güzel bir duygu. Allah’ım izin verdikçe geleneksel hale gelen bu programımız devam edecektir”  diye konuştu.

Fethiye’de vatandaşlarla birlikte partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ise, “İlimiz genelinde ilçe teşkilatlarımız tarafından düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarımızla bir arada olma fırsatı buluyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda da geleneksel hale getirilen bu tür programlar devam edecek ve halkımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …