Perşembe , Nisan 25 2024

Seydikemer Belediyesi Çağrıda Bulundu

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mesire alanı ve bisiklet yolunda incelemelerde bulundu. Ekipler, ortak kullanım alanlarında vatandaşların duyarlı davranıp buradaki malzemeleri daha dikkatli kullanma çağrısında bulundu. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye tarafından vatandaşların hizmetine sunulan mesire alanı ve bisiklet yolunda inceleme yaptılar.

Önce mesire alanında inceleme yapan ekipler yer yer karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. İncelemede piknik yapmaya gelen bazı vatandaşların mangal yaptıktan sonra çöplerinin alanda bırakıldığı görüldü.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha sonra bisiklet yolunda inceleme yaptılar. Bisiklet yolu boyunca inceleme yapan ekipler, yerinde tespit ettikleri eksiklikleri de not etti. Mesire alanı ve bisiklet yolundaki incelemelerin ardından vatandaşların ortak kullanım alanlarında daha dikkatli davranmalarını isteyen yetkililer; “Seydikemer Belediyesi mesire alanı ve bisiklet yolları herkesin ortak kullanım alanları.

Vatandaşlarımızın bu yerlerde hoşça vakit geçirebilmeleri, streslerini atıp sosyalleşmeleri, dinlenmeleri için belediye olarak çalışmaya devam ediyoruz. Daha da iyi duruma getirebilmek için eksiklikleri yerinde görüp not ediyoruz. Fakat zaman zaman ortak kullanım alanlarında üzücü manzarayla karşılaşabiliyoruz. Daha güzel bir Seydikemer için vatandaşlarımızdan ricamız, her bir vatandaşın vergisi ile yapılan bu alanlarda daha özenli ve dikkatli davranalım. Buradaki malzemeler tek bir kişiye ait değil, ortak kullanıma açıktır. Duyarlı Seydikemerli vatandaşlarımızdan daha dikkatli olmalarını istiyoruz ve ayrıca Kamu mallarımızı korumuya hep birlikte tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz ” ifadeleri kullanıldı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …