Çarşamba , Nisan 24 2024

ÖZYER,  “ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

 

AK Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Hasan Özyer, Muğla-Marmaris Karayolunda Sakar Geçiti Mevkiinde 03 FR 247 plakalı bir tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazayı çok büyük bir üzüntü içinde öğrendiklerini belirterek, “Acımız çok büyük, çok üzüntü verici bir kaza yaşadık” şeklinde değerlendirdi.

AK Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Hasan Özyer, olay duyulur duyulmaz olay yerine çok sayıda ambulans, sağlık ekibi ve itfaiyenin sevk edildiğine işaret ederek, “Kurtarma çalışmaları hızlı bir şekilde başlatılmıştır. Çok sayıda ölü ve yaralı bulunması ülkemizi ve milletimizi büyük bir üzüntüye sevk etmiştir. Maalesef devrilen otobüste 23 vatandaşımız hayatını kaybederken, 8 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız kurtarma çalışmalarının ardından hemen hastanelerimizde tedavi altına alınmıştır.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Hasan Özyer, olayda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …